Tot al seu lloc! Per compromís, respecte pel Medi Ambient i civisme.

Reciclar és una de les activitats quotidianes més senzilles i gratificants que podem fer. Tant, que hi pot participar qualsevol membre de la família, fins i tot els més petits de la casa.

Reciclar és també un exemple de responsabilitat social i cura del medi ambient.
Tot i que l’ésser humà és el responsable de produir una gran quantitat de residus, sembla que de vegades encara ens resistim a reciclar. Així l’únic que aconseguim és perjudicar-nos a nosaltres mateixos i al medi ambient, tant a curt termini com en el futur dels que vindran. T’has preguntat mai quin tipus de planeta es trobaran els teus fills i filles en uns anys?

Aquest petit gest, que forma part de fer un consum responsable, farà que les nostres generacions futures puguin gaudir d’un planeta verd i blau.

5 raons que mostren per què és important reciclar

Totes les ciutats del nostre país posen a la nostra disposició contenidors on podem introduir cada residu, sigui orgànic, paper, plàstic o vidre. També hi ha punts nets on portar objectes com electrodomèstics o fustes.

D’altra banda, pots col·locar contenidors a casa teva per facilitar el correcte reciclatge dels productes consumits i ajudar a desenvolupar una consciència ambiental a tota la família, així com a les persones del nostre entorn.

L’impacte del reciclatge és molt profund, aquí us anomenem 5 de les raons per les quals cal practicar-lo diàriament per lluitar contra el canvi climàtic:

  1. Estalviem energia 
  2. Fem servir menys matèries primeres
  3. Fabriquem nous productes
  4. Creem llocs de treball
  5. Preservem el medi ambient

Tens dubtes sobre com gestionar els residus? https://www.residuonvas.cat/ca